• Print
  • + Del Side

Antboy 3 vender tilbage til Fyn

Nimbus Film med instruktør Ask Hasselbalch er klar til at starte optagelser til en ny omgang Antboy – ANTBOY 3 som bliver den sidste film i den planlagte trilogi om dansk films superhelt. Oscar Dietz, Samuel Ting Graf og Amalie Kruse Jensen gentager rollerne som trekløveret Pelle, Wilhelm og Ida, mens Nicolas Bro vender stærkt tilbage i rollen som Loppen. Ny på rollelisten er Paprika Steen som super karrierekvinde og ExoFarms nye, skumle direktør Alicia Dufort. ANTBOY 3 får biografpremiere i vinterferien 2016.

Det er blevet sommer i Middellund, og Pelle nyder livet med kæresten Ida. Pelles tidligere fjende, Albert Gæmelkrå, bedre kendt som Loppen, er blevet løsladt og har fået fast arbejde hos Alicia Dufort, Exofarms nye direktør. Men ikke alt er helt, som det skal være, og snart kastes Antboy ud i det ultimative opgør …

Instruktør Ask Hasselbalch siger: – ANTBOY 3 kombinerer charmen og humoren fra den første ANTBOY film og spændingen og effekterne fra ANTBOY 2. Den kommer til at danne det foreløbige og endelige klimaks på en historie, som både byder på nye karakterer, men naturligvis også et gensyn med de mange velkendte karakterer, hvoraf nogle vil afsløre overraskende nye sider af sig selv. ANTBOY 3 vil kombinere det bedste fra de to foregående film og dermed levere den værdige afslutning på superhelte triologien, der har været på tegnebrættet fra allerførste færd.

Manuskripterne til trilogien om Antboy er skrevet af Anders Ølholm og baseret på den populære og anmelderroste danske børnebogsserie på seks bind af Kenneth Bøgh Andersen. De to første film om Antboy har modtaget både dansk og international anerkendelse og er solgt til distribution i flere end 25 territorier verden over. Den første film var udtaget til Toronto International Film Festival, mens efterfølgeren deltog i konkurrence ved Berlin Film Festivals Generation Plus program. Begge film modtog en Robert som Årets Børne- og Ungdomsfilm.

På rollelisten er desuden de to piger Cecilie Alstrup Tarp og Astrid Juncher-Benzon, som gentager deres roller som Amanda og Maria, der også spillede Furien, samt Lærke Winther og Frank Thiel som Pelles mor og far.

Optagelserne går i gang 15. juli i København, Hamborg og på Fyn.

FilmFyn investerede også i den første Antboy film for snart 3 år siden, og producer Lea Løbger fra Nimbus Film fortælller – Vi er glade for, at vi med den tredje og sidste Antboy film har fået muligheden for at vende tilbage til Fyn, hvor vi optog den første Antboy. De fynske locations og kreative hold giver Antboy-universet netop det eventyrlige touch, som vi ønsker os i et superhelte univers. Det føles helt rigtigt at afslutte fortællingen om myredrengen i de omgivelser, hvor vi startede.

ANTBOY 3 er produceret af Lea Løbger for Nimbus Film Aps i co-produktion med Junafilm, Norddeutscher Rundfunk NDR. Filmen er finansieret med støtte fra Det Danske Filminstitut, Filmförderung Hamburg Schleswig-Holstein, FilmFyn og Attraction Distribution i samarbejde med TV 2|Danmark og C MORE entertainment. I Danmark distribueres ANTBOY 3 af SF Film A/S.

For yderligere information kontakt venligst:
Bo Damgaard, FilmFyn, bo@filmfyn.dk. Mobil: 4030 9978
SF Film A/S, Camilla Baggesen, på mobil 2074 0650
(Foto: Rolf Konow)