• Print
  • + Del Side

DRs nye søndagsserie FRED TIL LANDS fik flot lokal premiere i Ebberup

Torsdag aften var Ebberup-Hallen på Vestfyn ramme om FilmFyns gallapremiere på den kommende DR-dramaserie FRED TIL LANDS, hvor 500 gæster fra lokalområdet fik en helt særlig snigpremiere på det første afsnit i selskab med seriens skabere og skuespillere.

FRED TIL LANDS er en psykologisk thriller i 8 afsnit, der tager sit afsæt omkring en gruppe mennesker i et lokalsamfund, der har været ramt af en forbrydelse, uden straf.

Louise Friedberg er seriens koncepturerende instruktør, og hovedforfatterne er Marie Østerbye og Christian Torpe.

Det store cast består af Morten Hee Andersen, Claus Riis Østergaard, Lene Maria Christensen, Anders Juul, Marijana Jankovic, Dar Salim, Jesper Riefenstahl, Mads Rømer, Frieda Krøgholt, Sylvester Byder, Genie Argiris og Mogens Rex.

Serien er den største tv-serie produktion på Fyn til dato, og produktionsselskabet MOTOR har lavet optagelser i Assens Kommune gennem 6 måneder fra januar til juli i år.

Der er tv-premiere på DR1 nu på søndag d. 6. oktober klokken 20.00 og for de af os der ikke kan vente, kan første afsnit ses online samme morgen kl. 6.00 på DRTV.

 

Se alle billederne fra premieren på FilmFyns Facebookside her.

FilmFyns premiere kunne ikke have ladet sig gøre uden et tæt samarbejde med Ebberup Lokalråd og Ebberup Hallens dedikerede frivillige, som bl.a. havde bagt hundredevis af pølsehorn til aftenens gæster og gjorde hallerne klar til den store premiere.