• Print
  • + Del Side

FAR TIL FIRE OG VIKINGERNE på vej til Fyn

Med støtte fra FilmFyn har den næste Far til fire-film fundet den perfekte location på Fyn.

Titlen FAR TIL FIRE OG VIKINGERNE siger næsten det hele, og hvis man ikke allerede har gættet det, starter filmen optagelser på Jim Lyngvilds vikingborg Ravnsborg ved Korinth i Faaborg-Midtfyn Kommune om få uger.

Gitte Løkkegaard og Martin Miehe-Renard har skrevet manuskriptet sammen og sidstnævnte instruerer. Udover de fire børneroller fra de tidligere to film er Martin Brygmann og Thomas Bo Larsen på plakaten.

Filmens handling
I FAR TIL FIRE OG VIKINGERNE er den ellers så sammentømrede familie er i krise. Mie og Ole kan ikke længere holde ud at dele værelse, Søs er træt af at fungere som familiens reservemor, og Far har ikke det sædvanlige overskud til at tackle Onkel Anders’ særegne opførsel. Tilbage står Lille Per, som bare er ked af det hele. Onkel Anders tilmelder derfor familien et ophold på et familieterapisted, hvor familien skal leve som vikinger i en uge. I selskab med børnenes feriegæst Olivia, tager familien afsted for at få styr på tingene. Med sig har de selvfølgelig også elefanten Bodil, hele familiens gamle krammedyr, som pludselig kommer til at spille en hovedrolle, da hun bliver inddraget i en af de ivrige terapeuters selvopfundne vikinge-øvelser. Og hjælper terapien ikke på sammenholdet, så sker der til gengæld noget, når det er Bodils liv der er på spil!

Filmen produceres af ASA Film Production A/S i samarbejde med Nordisk Film A/S og er desuden støttet af Det Danske Filminstituts Markedsordning og TV2 Danmark.

FAR TIL FIRE OG VIKINGERNE får biografpremiere til efterårsferien 2020.

For yderligere information kontakt: 
Helle Hammer, Hammer PR & Kommunikation
Mobil: 21 60 98 24

Klaus Hansen, FilmFyn
Mobil: 20 81 09 59

Fototekst: Lille Per, spillet af Elton Rokahaim Møller, med elefanten Bodil.
Fotocredit: Andreas Bastiansen