Vælg film
  • Print
  • + Del Side

Antboy III

Titel Antboy III
Produktion Lea Løbger
Længde 1 time og 25 minutter
Instruktion Ask Hasselbalch
Produktionsselskab Nimbus Film
Distributionsselskab SF Film A/S
Medvirkende Oscar Dietz, Nicolas Bro, Samuel Ting Graf, Amalie Kruse Jensen, Astrid Juncher-Benzon og Paprika Steen
Stills Rolf Konow
Premieredato 11. februar 2016
Diverse www.nimbusfilm.dk

Det er sommer, og Pelle nyder livet i fulde drag. Han er blevet kæreste med Ida, og kriminaliteten i Middellund er styrdykket efter Antboy besejrede Loppen og Terror Tvillingerne. Måske er det endelig blevet tid til at lægge myredragten på hylden og være en normal teenager.

Pelle beslutter sig for at opgive livet som forbryderbekæmper og starte på efterskole sammen med Ida. Hans sommerferie tager dog en uventet drejning, da en ny superhelt melder sig på banen og stjæler spotlyset fra Myredrengen. Og, som om det ikke er nok, bliver Albert Gæmelkrå pludseligt udskrevet fra Dragensborg og begynder at arbejde på ExoFarm.

Pelle opsøger Wilhelm, hans trofaste sidekick, men den bebrillede tegneserienørd bliver vred, da han opdager, at Pelle har tænkt sig at vende Antboy ryggen og forlade Middellund, og nægter derfor at hjælpe ham.

Pelle er nu nødsaget til at tage sagen i egen hånd. Han er sikker på, at Middellunds nye superhelt i virkeligheden en superskurk, og at Loppen er i gang med at udklække endnu en udspekuleret plan. Men der er en ondere og farligere fjende, der gemmer sig i kulissen og venter på at slå til.

Se billeder fra FilmFyn-setbesøg for pressen på Facebook.
Se billeder fra FilmFyn Gallapremiere på Facebook.

Se mere information på IMDb her