• Print
  • + Del Side

I PRODUKTION: “satirisk thriller”

Titel
Produktion Jacob Jarek
Længde
Instruktion Christian Tafdrup
Produktionsselskab Profile Pictures
Distributionsselskab Nordisk Film
Medvirkende 
Stills Andreas Bastiansen
Premieredato I løbet af 2021
Diverse http://www.filmfyn.dk/filmfyn-stoetter-satirisk-thriller-af-christian-tafdrup/

FilmFyn støtter satirisk thriller af Christian Tafdrup

Christian Tafdrup er i optagelse med sin nye film, en satirisk thriller, der indspilles på Fyn og i Holland og Italien.

Med støtte fra FilmFyn har filmens første, og eneste danske, optagelser netop fundet sted i fire fynske kommuner, nemlig Odense, Nyborg, Langeland og Faaborg-Midtfyn, hvor det internationale filmhold har været indkvarteret på Boltinggaard Gods.

FilmFyns direktør Klaus Hansen glæder sig over, at valget af de danske locations er faldet på Fyn:

”Her på Fyn er vi ekstra spændte på, hvordan Christian Tafdrup nu vil udfolde sin instruktørstemme med et nyt take på genre, som uden tvivl bliver interessant. Jeg glæder mig over, at Fyn har så meget at byde på til alle typer film, både de populærkulturelle og de kunstnerisk udfordrende film – og også at vi med FilmFyns støttepolitik kan bidrage til at skabe stor diversitet i de fortællinger, der kommer op på det store lærred.”

Christian Tafdrup har skrevet manuskriptet sammen med sin bror Mads, som han også skrev ’En frygtelig kvinde’ sammen med. Filmen er en morsom, provokerende og tankevækkende psykologisk thriller om almindelige menneskers absurd genkendelige måder at opføre sig på, og den udforsker de yderligheder såkaldt civiliserede voksne er villige til at gå til for at opretholde den gode stemning.

Filmen er produceret af Profile Pictures i samarbejde med hollandske Oak Motion Pictures og September Film. Den er støttet af DFI, FilmFyn, DR samt The Netherlands Film Incentive og distribueres af Nordisk Film.