Vælg film
  • Print
  • + Del Side

EN-TO-TRE NU!

Titel EN-TO-TRE-NU!
Produktion Regner Grasten
Længde 1 time og 51 minutter
Instruktion Barbara Topsøe-Rothenborg
Produktionsselskab Regner Grasten Filmproduktion A/S
Distributionsselskab Regner Grasten Film
Medvirkende Nikolaj Groth, Clara Rosager, Lukas Løkken, Laura Bach, Kasper Leisner, Rasmus Hammerich, Susanne Storm og Jens Jørn Spottag
Stills Christian Geisnæs og Henrik Petit
Premieredato 5. maj 2016
Diverse www.regnergrastenfilm.com

EN-TO-TRE-NU! efter Jesper Wung-Sungs bestseller

Husk at elske mens du tør det – Husk at leve mens du gør det. (Piet Hein).
Piet Heins stærke ord favner præcist EN-TO –TRE NU! om den første rigtige, men også umulige kærlighed. Jeppe 17 år og Cecilie 16 år er nyforelskede og ved begge, at deres kærlighed er på ”lånt tid”. At intet vare evigt. De ved, at de må nyde hvert sekund, for måske bliver det deres sidste sommer sammen. Men det de føler for hinanden, bliver om muligt endnu stærkere af døden, der som en skygge ånder dem i nakken. Kærlighed er det overordnede tema, men også død, skyld, frygt og venskab spiller en stor rolle. Jeppe føler sig skyldig, og hvis han ikke scorer i basket tror han at Cecilie bliver svagere. Cecilie og Jeppe er helt opslugt af hinanden, men tanken om at Cecilie og ham ikke kan være sammen for evigt hviler i deres sind. Vil det gode sejre for altid? Kan kærligheden overleve alt? Døden er imod deres blomstrende følelser. Men at leve er at turde dø, så det unge par tager chancer med livet, udfordrer skæbnen både med humor og sorg. De VIL leve her og nu. Rundt om Jeppe og Cecilie er der vennerne Jack, der sammen med Jeppe har drømmen om at tage sydpå i deres ombyggede amerikaner bil, og Smælle, klassens entertainer, der kan skaffe alt. Cecilie og Jeppes forældre, der hjælpeløst og beskyttende ser til de unges kamikaze kærlighed og Jeppes basketball træner Harve, der giver Jeppe chancen for at komme til USA. Alle har de mindst én meget afgørende oplevelse, som har stor betydning i og for Jeppes og Cecilies liv.

EN-TO-TRE-NU handler om, den store, unge kærlighed, der bliver sat på prøve, hvordan de to unge bliver tvunget til at se døden i øjnene, og samtidig kunne ignorere den, ved bare at leve.

Se billeder fra FilmFyn-gallapremiere i Scala Svendborg d. 17 april 2016.

 

Læs mere på IMDb.com