• Print
  • + Del Side

I POSTPRODUKTION: Høst

Titel HØST
Produktion Jesper Morthorst Lise Orheim Stender
Længde 
Instruktion Tea Lindeburg
Produktionsselskab MOTOR
Distributionsselskab Scanbox Entertainment
Medvirkende Flora Ofelia Hofmann Lindahl, Kirsten Olesen, Stine Fischer Christensen, Thure Lindhardt, Lisbet Dahl, Ida Cæcilie Rasmussen, Cyron Melville, Emma Rosenzweig, Jesper Asholt og Albert Rudbeck Lindhardt m.fl.
Stills Andreas Bastiansen
Premieredato 21. oktober 2021
Diverse FilmFyn trækker ny spillefilm til historisk location på Vestfyn

HØST ser livet gennem tre generationer af kvinder på en gård i slutningen af 1800-tallet: Den 14-årige Lise, hendes faster og farmor, der midt i en brydningstid kæmper hver deres kamp med den kvinderolle, de har fået tildelt.

Lise er den ældste i en søskendeflok på otte og er snart på vej væk fra gården for at gå i skole. Hun er brændende forelsket i en af gårdens karle, og hun er fuld af håb, ungdom og en lovende fremtid. Men da hendes mor går i fødsel, må hun tage ansvaret for sine mange søskende, og efterhånden som timerne går og den smertefulde fødsel tager til i styrke, må både Lise og hele familien indse, at intet bliver som før… HØST er et intenst og bevægende portræt af en dansk familie i en brutal tid – en fortælling om at blive voksen, tage ansvar, blive forelsket og holde fast i det vigtigste, der findes. Håbet.