Vælg film
  • Print
  • + Del Side

I POSTPRODUKTION: Kød & Blod

Titel KØD & BLOD
Produktion Eva Jakobsen
Længde 90 minutter
Instruktion Jeanette Nordahl
Produktionsselskab Snowglobe
Distributionsselskab BAC FILM/Scanbox
Medvirkende Sidse Babett Knudsen, Sandra Kampp, Joachim Fjeldstrup, Elliot Crosset Hove m.fl.
Stills Stephen Freiheit
Premieredato 12. marts 2020
Diverse http://www.filmfyn.dk/den-filmfyn-stoettede-koed-blod-med-debuterende-svendborg-skuespiller-udtaget-til-filmfestivalen-berlin/

KØD & BLOD er en intens familiefortælling, der foregår i et kriminelt miljø i en dansk provinsby med et nådesløst blik på kærlighed, sammenhold og fællesskabets destruktive magt.

Da Idas mor omkommer i en bilulykke, placeres den kun 17-årige pige hos sin moster og voksne fætre. Ida har ikke set sin mors side af familien i mange år, men hendes nye hjem er fyldt med kærlighed og varme. Ikke mindst på grund af familiens overhoved, den altdominerende Bodil (Sidse Babett Knudsen), der holder sammen på familien. Familiens kriminelle levevej bliver hurtigt hverdag for Ida, men det er ikke altid nemt at adskille vold og manipulation fra kærlighed og omsorg. Snart indser Ida, hvad hendes mor i sin tid flygtede fra.

Udover Sidse Babett Knudsen som familiens barske og kærlige matriark medvirker bl.a. debutanten Sandra Guldberg Kampp i rollen som Ida samt Joachim Fjelstrup, Elliott Crosset Hove og Besir Zeciri i rollerne som hendes kriminelle fætre. I andre centrale roller ses bl.a. Carla Philip Røder, Sofie Torp, Omar Shargawi og Benjamin Kitter.