Vælg film
  • Print
  • + Del Side

TINKAS JULEEVENTYR

Titel Tinkas Juleeventyr
Produktion Rasmus Kastbjerg
Længde 24 x 25 minutter
Instruktion Mogens Hagedorn
Produktionsselskab Cosmo Film
Distributionsselskab TV2 Danmark
Medvirkende Josephine Chavarria Højbjerg og Albert Rosin Harson, Ellen Hillingsø, Birthe Neumann, Anette Støvelbæk, Neel Rønholt m.fl.
Stills Agnete Schlichtkrull
Premieredato 01.12.2017
Diverse https://www.cosmo.dk/production/juleoensket-the-wish/

I ’Tinkas juleeventyr’ – TV 2s nye julekalender for hele familien – følger vi i 24 afsnit nissepigen Tinka, som sammen med Lasse fra menneskeverdenen kaster sig ud i jagten på nissernes tabte magi.

Det hele begynder 1. december, da Tinka sammen med de andre ung-nisser skal op til nissekongen, kong Gobbe, og have overrakt nisseamuletten. Den markerer, at hun nu er en rigtig nisse. Men noget går galt! Tinkas amulet skifter ikke farve, og hun indser, at hun ikke er som de andre nisser. I håbet om at blive som de andre nisser begiver Tinka sig ud på et sandt juleeventyr.

I menneskeverdenen møder hun ballademageren Lasse, der er flyttet fra byen til landet hos sin farmor sammen med sin far Mikkel og lillesøster Astrid. Sammen kaster Tinka og Lasse sig ud i jagten på at løse gåden om nissernes tabte magi og finde svaret på, hvorfor mennesker og nisser ikke har set hinanden de sidste 100 år.