• Print
  • + Del Side

FILMBIZ

 

Arbejdsparate fynske filmfolk… til din næste produktion

FilmBiz er et kompetence-udviklingsforløb for enkeltindivider eller små virksomheder med tilknytning til filmbranchen i Region Syddanmark.

Filmarbejdere udgør et vigtigt fundament for det fynske filmmiljø, som FilmFyn og mange andre parter arbejder for at stimulere. Disse 14 nye FilmBiz’er (som du kan finde i menubaren her til højre) er et udsnit af topmotiverede fynske filmfolk, som står klar til at arbejde i produktion og postproduktion på spillefilm og tv-serier.

Deltagerne har med stort engagement gennemført en række krævende workshops, der har styrket deres personlige kompetencer Sideløbende har deltagerne dygtiggjort sig på selvvalgte fagtekniske forløb som lysassistent, B-foto, DIT, locationscouting og postproduktionskoordinering De fagtekniske forløb er alle udført i samarbejde med etablerede filmvirksomheder med forankring på Fyn.

Find din nye fynske filmmedarbejder i menubaren her til højre >>

Download FilmBiz MADE IN FYN brochure her (PDF)

 

Hvad er FilmBiz?

Via et gratis 3 måneders forløb med workshops og teknisk funderede valgfag, får 30 udvalgte deltagere mulighed for at opkvalificere deres kompentencer i filmbranchen og appetit på iværksætteri inden for kreative erhverv.

 

FILMBIZ er udviklet af FilmFyn og Fremtidsfabrikken Sydfyn i tæt samarbejde med en række virksomheder i det fynske filmmiljø. Forløbet er opstartet 30. marts og slutter d. 3. juni 2017 med et stort netværksevent under Heartland Festival.

Download FilmBiz informationsbrochure her (PDF)