• Print
  • + Del Side

FilmFyn søger eventkoordinator i et barselsvikariat

Om stillingen
Som barselsvikar for FilmFyns eventkoordinator får du ansvaret for at udvikle, tilrettelægge og afvikle FilmFyns mange filmpremierer på de spillefilm, tv-serier, dokumentarfilm og kortfilm, som FilmFyn støtter, samt andre af fondens events og aktiviteter rettet mod det fynske filmmiljø og som led i markedsføringen af FilmFyn.

Med base på FilmFyns kontor i Faaborg indgår du i et mindre team på 7 personer.

Dine primære arbejdsopgaver er:

  • Tilrettelæggelse, koordinering og afvikling af premierer og øvrige events
  • Budgetlægning og budgetopfølgning for de enkelte events
  • Løbende dialog med producenter og distributører om nationale og fynske premieredatoer og tilrettelægning af den fynske premiere
  • Idéudvikling af andre events, der understøtter FilmFyns formål, herunder arrangementer for det fynske filmmiljø

Din profil
Du er serviceminded, årvågen og udadvendt – også i hektiske situationer. Du har gennemslagskraft og er altid opmærksom på at skabe gode samarbejdsrelationer og koordinering til FilmFyns mange interessenter omkring eventafvikling. Du brænder for at være med til at gøre en forskel både inden for dit ansvarsområde og for FilmFyn.

Du trives med en fluktuerende arbejdsbyrde, hvor der i perioder kan være mange events på samme måned, ligesom du har mulighed for aften- og weekendarbejde.

Du har erfaring med at planlægge og afvikle events f.eks. i forbindelse med film- eller kulturfestivaler og ved, hvordan du tager ansvar for både store linjer og helt praktiske detaljer og skaber sammenhæng og overblik over flere opgaver. Du har faglig eller arbejdsmæssigt kendskab til den kreative og kulturelle branche herunder film- og tv-branchen. Det er en fordel, hvis du har en relevant uddannelse inden for eventplanlægning og / eller erfaring fra et par års ansættelse i lignende stillinger.

Du er en rutineret bruger af IT herunder Office-pakken og det er en fordel, hvis du også kan udarbejde simple visuelle invitationer og lignende grafisk arbejde. Du formulerer dig flydende og præcist såvel mundtligt som skriftligt på dansk og engelsk. Erfaring med PR, pressearbejde og sociale medier er en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyder
En udfordrende og selvstændig stilling i en dynamisk hverdag, hvor du via din stilling er med til at markedsføre FilmFyns virke – filmstøtte og andre aktiviteter – samt styrke FilmFyns operationelle lag.

Ansættelsesvilkår
Tidsbegrænset ansættelse fra ca. 01.08.2021 til 31.08.2022 efter nærmere aftale. Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitlig 37 timer. Arbejdsstedet er FilmFyns kontor i Østergade 17, 5600 Faaborg. Løn efter kvalifikationer.

Yderligere information
Har du spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte Executive Producer Julie Linn Milling: julie@filmfyn.dk, mobil: 60485441

Ansøgning
Motiveret ansøgning og CV sendes til event@filmfyn.dk, mærket i emnefelt: ”Barselsvikar eventkoordinator” senest 31. maj 2021.  Det forventes, at der afholdes ansættelsessamtaler i juni med henblik på ansættelse pr. 1. august 2021.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Om FilmFyn
FilmFyn er en regional filmfond, som har til formål at skabe erhvervsmæssig vækst og beskæftigelse ved investering i eller støtte til produktioner samt dertil knyttede aktiviteter, der helt eller delvist produceres eller foregår i det fynske område, der omfatter Assens, Faaborg-Midtfyn, Kerteminde, Langeland, Nordfyn, Nyborg, Odense, Svendborg og Ærø kommuner samt øvrige associerede kommuner, der yder direkte eller indirekte driftstilskud, alt med henblik på fremme af filmkunst og filmkultur i området.

FilmFyn støtter udviklingen og produktionen af danske spillefilm, animationsfilm, kort- og dokumentarfilm og tv-serier med det formål at understøtte produktioner af høj kunstnerisk og populærkulturel kvalitet med en relevant fynsk fortællemæssig og/eller produktionsmæssig dimension.