• Print
  • + Del Side

FilmFyn tager første skridt til realiseringen af “Vi, de druknede” som international tv-serie

Under dette års Cannes Film Festival har FilmFyn netop indgået aftale med Marlowfilm om støtte til udviklingen af Carsten Jensens bestseller til en engelskproget tv-serie, med Ærø som udgangspunkt.

FilmFyn er første finansieringspartner om bord på udviklingen af Carsten Jensens bestseller “Vi, de druknede” til en engelsksproget tv-serie, som skal produceres af det danske selskab Marlowfilm Productions.

Siden romanen blev udgivet i 2006 har den vundet adskillige priser i ind- og udland og tiltrukket en stor læserskare verden over, særligt i USA.

Det er nu lykkes Marlowfilm at sikre sig rettighederne til at udvikle romanen til en tv-serie i 8 episoder, som skal skabes sammen med endnu ikke offentliggjorte internationalt erfarne talenter fra Skandinavien.

Selvom serien bliver engelsksproget, er producerne bag meget fokuserede på at holde et skandinavisk islæt og en særlig dansk tone i produktionen. En væsentlig del af optagelserne til serien vil ske på Ærø, hvor netop bogens hovedpersoner kommer fra.

FilmFyns direktør Bo Damgaard glæder sig over aftalen:

Mange har leget med ambitionen, men lykkes det Marlowfilm at realisere projektet vil det være fantastisk! “Vi, de druknede” er et nationalt epos med Ærø som omdrejningspunkt, og vi håber FilmFyns investering kan blive det første vigtige skridt i producentens videre arbejde med at skaffe national og international finansiering.

Producerne Deborah Bayer Marlow og Mikael Windelin er i øjeblikket i Cannes for at opsøge og tillnytte flere kreative og finansielle partnere til projektet. Marlowfilm er bl.a. udvalgt til at annoncere tv-serien på filmmarkedet under programmet  ‘best seller to box office’ ®.

For yderligere information, kontakt:

FilmFyn
Bo Damgaard
bo@filmfyn.dk
mobil: 4030 9978

Marlow Productions
Deborah Bayer Marlow
Creative Producer
deborah@marlowfilm.dk
mobil 2065 7095

Mikael Windelin
Executive Producer
mikael@windelin.dk
mobil 2634 6032