• Print
  • + Del Side

FilmFyn trækker ny sæson af populær krimiserie med Natalie Madueño til Fyn

Viaplay Original serien ”Den som Dræber – Fanget af Mørket” var en af streamingtjenestens mest sete serier i foråret. Nu vender Natalie Madueño tilbage i en ny sæson som profileren Louise Bergstein, der denne gang bliver personligt involveret i en frygtelig mordsag. Optagelserne begynder i 2020 og skal bl.a. foregå på Fyn.

Ligesom den foregående sæson bliver der tale om en mørk, psykologisk krimi, hvor vi følger den kompromisløse profiler Louise (Natalie Madueño) i jagten på en seriemorder. En jagt, der fører hende selv alt for tæt på mørket.

Den nye sæson af DEN SOM DRÆBER produceres af Miso Film og er skrevet af hovedforfatter Ina Bruhn med Per Daumiller, Tine Krull Petersen og Bo Hr. Hansen som episodeforfattere. Konceptuerende instruktør er Jonas Alexander Arnby.

Med støtte fra FilmFyn kommer ca. en trediedel af optagelserne til at foregå på Fyn til foråret 2020, bl.a. i og omkring Odense.

“Vi vil med en ny sæson af DEN SOM DRÆBER vise Fyn fra en helt ny vinkel og give fynboerne mulighed for at opleve deres byer fra en lidt mørkere og uhyggeligere side” siger Peter Bose, CEO & Producer hos Miso Film.

Nanna Mailand-Mercado, Head of Originals, Viaplay fortsætter:

“Vi er glade for, at vi skal lave endnu en sæson af DEN SOM DRÆBER, som fik en meget flot modtagelse på Viaplay i foråret. Det er en krimiserie, der med sin menneskelige, virkelighedsnære og dystre krimifortælling er med til at styrke Viaplays stærke udbud af unikt indhold til vores seere.”

Handlingen i den nye sæson
Den nye sæson af DEN SOM DRÆBER handler om en uopklaret sag om tre unge mænd, der er blevet dræbt med få måneders mellemrum. Et af ofrene var Alice’s kun 18-årige søn Markus. Alice, der er en gammel veninde af Louises mor, og nu er blevet diagnosticeret med terminal kræft, kontakter Louise og beder hende om at hjælpe med at finde sin søns morder, inden hun dør. Louise kaster sig uden tøven ind i sagen og indleder et intenst samarbejde med politiet. Da endnu en ung mand findes dræbt, ser Louise et tydeligt mønster, men hvad hun overser, er, at hun kan have en personlig forbindelse til morderen, der viser sig mere intelligent og kynisk, end hun tør forestille sig. Louise søger desperat efter at løse gåden, inden det næste offer bliver taget, men står hun selv på morderens dødsliste …?

Serien, der består af otte afsnit á 45 minutter, får premiere eksklusivt på Viaplay i starten af 2021.

Serien distribueres internationalt af Fremantle og Viaplay’s seere er ikke de eneste, der har taget DEN SOM DRÆBER til sig, det samme har BBC og ARTE, der har købt serien til visning i hhv. England og Frankrig.

Fotocredit: Per Arnesen.