• Print
  • + Del Side

Første klip fra DAN DREAM frigivet

Nu er der kun to og en halv måned til premieren d. 30. marts på Casper Christensen og Frank Hvams nye danske folkekomedie DAN DREAM. Ikke meget er sluppet ud om filmen, og den første trailer er ikke offentliggjort endnu og forventes klar i slutningen af måneden. Men i dag kan forventningsfulde fans og biografgængere se det allerførste klip fra filmen.

DAN DREAM er en folkekomedie fra de tidlige 80’ere. Et vaskeægte dansk eventyr om mod, fælleskab og store drømme. Filmen følger en lille gruppe elskelige fantaster, der sætter sig for at gøre det umulige og skrive historie ved at udvikle verdens første elbil. Historien er frit inspireret af et af de mest ikoniske danske pressebilleder fra 1980’erne – præsentationen af den danske elbil ”Hope Whisper”, der kørte galt på et spektakulært pressemøde i Forum i 1983.

Filmen produceres af Nutmeg Movies v/ Jesper Zartov og er realiseres med støtte fra Det Danske Filminstitut, TV2 og FilmFyn. Optagelserne på Fyn fandt sted i efteråret 2016 på en række fynske locations i Assens, Svendborg, Nyborg og Nordfyns kommuner.

(stillbillede: Per Arnesen)