• Print
  • + Del Side

Bestselleren HARPIKS filmatiseres på Fyn

Med investering fra FilmFyn filmatiseres den anmelderroste, psykologiske thriller HARPIKS i fynske rammer – primært i og omkring Nakkebølle i Faaborg-Midtfyn Kommune. 

Blot tre år efter udgivelsen af Ane Riels prisbelønnede danske bestseller HARPIKS, kan Zentropa og Adomeit Film i dag offentliggøre, at den nu bliver til en stjernebesat psykologisk thriller med navne som Peter Plaugborg, Amanda Collin, Ghita Nørby, Sofie Gråbøl og det unge stortalent Vivelill Søgaard på rollelisten.

HARPIKS produceres af Zentropa og Adomeit Film og instrueres af Daniel Borgman, som også arbejdede på Fyn med sin sidste film AT ELSKE PIA, der blev optaget på Langeland.

Filmen har i den seneste måned været i gang med optagelser primært i Faaborg-Midtfyn Kommune, hvor filmholdet blandt andet anvender studier i Fjællebroen og andre naturskønne locations.

HARPIKS er en nervepirrende psykologisk thriller om kærlighed, loyalitet og omsorg. 13-årige Liv – spillet af det unge stortalent Vivelill Søgaard Holm – lever en isoleret tilværelse med sin familie. Afskærmet fra civilisationen lever de i et med naturen, men under overfladen lurer forfaldet som omverdenen rykker tættere på. Det trygge paradis står for fald, og Liv skal opdage en helt ny verden.

Zentropa og Adomeit Film har sikret sig et særdeles stærkt cast til de centrale roller i HARPIKS. Peter Plaugborg spiller Livs far Jens, Sofie Gråbøl hendes mor Maria, Ghita Nørby hendes bedstemor og Amanda Collin helten Roald. I den absolutte hovedrolle som den kun 13-årige Liv spiller Vivelill Søgaard Holm.

HARPIKS er produceret med investering fra FilmFyn samt støtte fra Det Danske Filminstituts konsulentordningen og TV 2 .

For yderligere information, kontakt:

Bo Damgaard, FilmFyn, mobil: 40309978, mail: bo@filmfyn.dk

Michael Feder, Have Kommunikation, mobil: 22434942, mail: michael@have.dk

Læs den fulde pressemeddelelse her.