• Print
  • + Del Side

Ny FilmFyn-støttet dokumentar udforsker baglandet som fik Donald Trump til tops i præsidentvalget

Fynske Fionia Film co-producerer Christoffer Guldbrandsens nye internationale dokumentarfilm WARRIORS FOR TRUMP.

Instruktør Christoffer Guldbrandsen har gennem to år haft unik adgang til to af hovedaktørerne bag den politiske kampagne, som var med til at gøre Trump til vinderen af det amerikanske præsidentvalg i 2016; den politisk strateg og rådgiver, Roger Stone, og Trump-kampagnens kommunikationsrådgiver, Michael Caputo.

Gennem disse personer tager filmen os med helt ind i mediemøllens maskinrum. Der hvor strategier bliver opfundet for at skabe resultater uden de store bekymringer om etik eller sandhed. Ved at få adgang til Roger Stone, Michael Caputo og flere andre fra Trumps nærmeste inderkreds, bliver seeren bevidst om, hvor stor en indflydelse de to mænd i virkeligheden har haft på udfaldet af valget i 2016, i verdens mest magtfulde nation.

Postproduktion på Fyn
Med Fionia Film som co-producent samt et samarbejde med Eidnes Studios Fyn i Odense, vil dele af filmens postproduktion foregå på Fyn hos netop disse parter.

Udover støtte fra FilmFyn produceres WARRIORS FOR TRUMP med støtte fra DR, Auto Images i Sverige samt en lang række europiske broadcastere. Fionia Film co-producerer med Helle Faber og Maria Robstad som co-producere. Filmens hovedproducent er Guldbrandsen Film.

Filmen får tv-premiere på DR og i 11 europæiske lande op til det amerikanske præsidentvalg i november 2020.