• Print
  • + Del Side

Ny medarbejder på kontoret

Conny Nielsen er den 15. februar 2021 startet i en stilling som projekt- og produktionsleder på FilmFyn. Connys arbejdsopgave er at styre digitaliseringen af FilmFyns sagsbehandling. Det bliver hendes opgave at sørge for, at der er det løbende overblik over henvendelser, ansøgninger og støtter, både i forhold til vores sagsbehandling og opsamling samt registrering af produktionsdata. Det bliver en væsentlig del af arbejdsopgaven at få udviklet en database over filmproduktionerne, der kan effektivisere vores sagsbehandling.

Conny kommer fra en stilling som Deputy Operations Manager på tv-stationen ITV, hvor hun senest har arbejdet med projektledelse af produkt- og systemudvikling inden for tekstning mv. Conny har en bachelor i medievidenskab og en uddannelse på producerlinjen fra den fynske foreningsuddannelse 18Frames.
Conny kender FilmFyn rigtig godt, da hun var ansat i en stilling som koordinator på FilmFyn, før hun tog til London for at arbejde og bo.

Conny starter på et tidspunkt i FilmFyns historie, hvor der er fuld tryk på de fynske filmaktiviteter og dermed også på FilmFyn, der i 2020 havde over 80 henvendelser om filmstøtte og mere end 40 ansøgninger. Der er derfor godt brug for både de ekstra hænder, og de kompetencer Conny bringer ind i huset, som kan optimere vores arbejde.

Se Connys kontaktoplysninger her: Medarbejdere i FilmFyn