• Print
  • + Del Side

Nyt filmselskab – ULLA Film – går i luften med fokus på fynske fortællinger

Et nyt produktionsselskab med base i både Svendborg og Odense går i luften i dag.

Tidligere direktør for Baggårdsteatret Lasse Bo Handberg er medejer og direktør i Ulla Film, og stifterkredsen består desuden af stand-up komiker og radiovært Carsten Bang, mediekonsulent Aslak Gottlieb og Tor Nonnegaard, partner i konsulentfirmaet Implement Consulting. TV2 News-vært Troels Mylenberg indtræder som bestyrelsesformand.

Det nye selskab vil udvikle og producere spillefilm og serier til det danske marked, med et særligt fokus på fynske historier og locations.

Det lokale udgangspunkt er både en kunstnerisk og kulturpolitisk pointe for os. Verden får et særligt skær når man ser den fra Fyn – som er forskelligt fra det man får i København, Thyborøn eller Hollywood. Derfor regner jeg med at vi kommer til at levere stærke historier, som ikke var kommet til verden uden et fynsk filmselskab”, forklarer selskabets direktør Lasse Handberg.

Ulla Films vil arbejde med at engagere publikum allerede inden filmen går i produktion, en brugerinvolvering som især fynboerne vil kunne se frem til.

”Ulla Film skal udvikle metoder, så publikum føler sig inddraget i vores filmproduktioner og allerede i de tidlige faser tager ejerskab til filmen.” siger Troels Mylenberg. ”Vi skal turde åbne den kunstneriske proces og arbejde gennemsigtigt og nytænkende med inddragelse af publikum. Vi skal ikke kun tale til publikum, men også med publikum”

Ulla Film vil senere på året løfte sløret for selskabets første projekter og i den forbindelse invitere det kommende publikum til at fortælle med.

For yderligere information kontakt:
Direktør Lasse Handberg, lassehandberg@gmail.com / mobil: 2612 9111